Drenthe vlag

Ronostrand, recreatiemeer   vakantiewoning   speeltuin

 

 

 

Vakantiewoningen huren in Ruinen (Drenthe)

Accommodaties in de omgeving van Nationale Park Dwingelderveld

vakantiewoning-aanbieders

Omschrijving accommodatie
Jurona Gelegen in de boswachterij Ruinen in het mooie Drenthe. Een ideale plek voor mensen die van rust, ruimte en natuurschoon houden. We hopen u er een fijne vakantie te kunnen bieden.
recreatieverblijf 't Polletje Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld op het particuliere bungalowpark Witteveen. Een vakantiewoning met een maximale capaciteit van 14 personen.
Omringd door bijna 4000 hectare bos en heide, een oase van rust en romantiek en een ideaal vertrekpunt voor prachtige wandel- en fietstochten (Nb bij de accommodatie staan 4 fietsen voor de gasten).
De Eekhoorn Ongeveer 2,5 km van Ruinen en op een steenworp afstand bevindt u zich aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Vanaf de vakantiewoning is het circa een kwartier lopen door het bos naar de Ruiner Schaapskooi of het mooie bezoekerscentrum gelegen aan de rand van de Dwingeloose heide, met o.a. haar mooie Davidsplassen, het Moordenaarsven, veel flora en fauna en de radiotelescoop.
Villa Dwingelderveld een gezellig en comfortabel vakantiehuis op een prachtige vrijstaande plek in Drenthe. Een ideale plaats om de vakantie door te brengen of een heerlijke (mid)week of weekend te ontspannen.
De Merelhof Schitterend gelegen midden in het groen tussen de weilanden, oude houtwallen en bosjes. Dichtbij het dorp Ruinen en het Nationale Park Dwingelderveld. De Merelhof ligt 200m van de openbare weg en is omringd door 4 hectare eigen erf. De bijgebouwen van de woonboerderij, het Bakhuisje, de Schaapskooi en de Kapschuur, zijn voorbeelden van Drentse streekeigen monumentale bouwkunst. Samen vormen ze een traditioneel Drents erf. Twee van deze bijgebouwen (met prachtig uitzicht naar alle kanten) kunt u als vakantiewoning huren.
Landhuisje Leda Landhuisje Leda is een vrijstaande vakantiewoning voor 6 personen aan de rand van het nationaal park Dwingelderveld in Drenthe. Bijna 4000 hectare bos, heide en stuifzand geven ruimte, rust en recreatie.
Hermelijn gelegen in Koekange (7 km van Ruinen) aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied Dwingelderveld in Drenthe. Het gevarieerde landschap bestaat uit mooie bossen met vennen en heidevelden. Het is de ideale uitvalsbasis voor vele kilometers fiets- en wandeltochten. Het huis ligt vrijstaand in een royale tuin omringd door bomen. Een ruime woonkamer en drie slaapkamers, waarvan één met een stapelbed voor kinderen, maken dit huis uitermate geschikt voor iedereen die een week of weekend wil genieten van de natuur, van culturele- en sportieve activiteiten in de omgeving, maar vooral ook van elkaar.
B&B-Logies De Blokhut De Blokhut staat in het buitengebied van Ruinen en is voor natuur genieters, rustzoekers, fietsers en wandelaars. Er kunnen max. 4 pers. in, is zeer compleet ingericht en is van alle gemakken voorzien.
Hoeve Den Anholt Schitterende Saksische boerderij ligt midden in het Nationaal Park Het Dwingelderveld. Uitnodigend voor een fantastische ontspannen vakantie, te voet, per fiets of te paard en zullen de eigenaren alles doen om u een ontspannen en romantische vakantie te bezorgen.
   
Uw vakantiewoning(en) hier?  

 

 

 

 

 

Privacy & cookies

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws:

RTV Drenthe

Blik op het nieuws

Google News

Weer omgeving Assen/Groningen:

Click for Assen, Nederland

 

 

 

 

 

09-02-2016